av leifwe | august 25, 2009  

Lucas-evangeliet bør lukkes

ANFIELD (VG) En presset Rafael Benitez bør gjøre to strakstiltak: 1). Sette Lucas Leiva ut av laget. 2). Be til høyere makter om at Alberto Aquilani lever opp til forventningene.

Lucas Leiva

HAN MÅ UT: Lucas Leiva

Etter tre spilte serierunder har Liverpool allerede to tap – det er like mange nederlag som de røde gikk på i hele fjorårssesongen.

Selv om det er altfor tidlig å krisemaksimere, er det mer enn resultatene som bør gjøre Benitez bekymret. Alvorlig bekymret.

Manageren hater å få spørsmål om det, men det er faktisk åpenbart at hullet etter Real Madrid-fareren Xabi Alonso er vanskelig å fylle. Alonsos pasningssikkerhet var en av hovedgrunnene til at Gerrard kunne operere så vellykket i mellomrommet, og uten spanjolen fungerer ikke spillesystemet som det gjorde.

Både borte mot Tottenham i premieren og da Aston Villa påførte Liverpool et pinlig hjemmetap, var det ekstremt tydelig at Lucas Leiva og Javier Mascherano ikke er en sentral midtbaneduo det lukter gull av. Det bor rett og slett altfor lite kreativitet i den kombinasjonen.

Når det gjelder Leiva, er det vanskelig å se hvorfor Benitez har så klokkertro på ham.

Her i Liverpool forsvarte sjefen unggutten, som scoret selvmål, spilte svakt og ble byttet ut mot et effektivt Villa-lag.

- Han var ikke noe dårligere enn de andre, sa Benitez i det trange presserommet på den tradisjonsrike arenaen.

Ham om det.

Nå var det riktignok mange svake rødkledde å velge mellom, men det hadde kanskje vært lurt av Liverpool-manageren å erkjenne en gang for alle at Lucas Leiva ikke er en internasjonal toppspiller.

Den som fansen håper er nettopp det, nyinnkjøpte Alberto Aquiliani, satt få meter fra meg på tribunen, og han ble et hoderistende øyenvitne til hvor mye som skurrer for Merseyside-klubben for tiden. Han har varslet at han er en annen spillertype enn Alonso, og at han derfor ikke er noen direkte erstatter. Men Liverpool-tilhengernes store håp et at han kan tilføre laget noe kreativt når han omsider blir frisk.

Inntil videre er det ett grep jeg mener Benitez bør ta umiddelbart – å bruke Steven Gerrard sentralt på midtbanen. Der bør Liverpools viktigste mann spille inntil Benitez har valgmuligheter som gjør at kapteinen kan flyttes frem igjen. Det er på tide å lukke Lucas-evangeliet nå.

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

hallo du kan ikke dømme han som en dårlig spiller pågrunn av en kamp!

Lukas er en god spiller men er forsatt ung. men enig at han er ikke en som kan erstate alonso per i dag. men med litt mer erfaring blir han n ok like god!

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Lucas Leiva var ikke dårligere enn mange andre på pool i går sier Benitez, greit nok, men han er på minus siden når d gjelder kreativitet.

Han lager totalt unødvendige frispark overalt på banen og slår mindre gode passninger. Inn med en annen hengende spiss og sett SG ned på sentral midtbane. rieira inn, voronin inn det lukter ikke helt topp 4 av dette.

i fjor overprestrete dette laget , men var likevel 4 bak scum. blir ikke bedre med nåverende midtbane og eiere uten penger.

pool for ever, med det blør litt i hjerte nå.

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Er enig med deg der, få han vekk. Greit det at han er enda ung, men da syns jeg at han kan lånes ut, settes på muskelbygging-”kur” og ta han tilbake etter ett år eller to. At han selv mener han kan fylle Xabi’s sko er det verste jeg har hørt, han bør ha såpass selvinnsikt til å forstå at et sånt nivå kommer han ikke på de første årene. Talentet er der, men jeg syns han er for veik i alle dueller og pasningsspill.

YNWA!

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Dessverre så må jeg si meg enig i at Lucas Leiva er for dårlig for Liverpool. Gang på gang lager han frispark til motstandere i farlige posisjoner, i går endte det med selvmål. I tillegg sitter verken pasninger eller avslutninger.
Det er mulig at Lucas Leiva kan bli god nok på sikt, men Liverpool har ikke råd til å la han fortsette i startoppstillingen.

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Greit nok at Lucas ikke er god nok, men det er faktisk kun Reina og til dels Johnson som per idag er gode nok… Selv Gerrard, Carragher og Torres er for dårlige (akkurat NÅ!). Du sier at Rafael Benitez bør gå ut å si at Lucas ikke er en internasjonal toppspiller. Det er det verste jeg har hørt på år og dag! Sant er det, ja. Men manageren skal støtte spillerne, ikke kalle dem for dårlige og knekke selvtilliten dems helt. Hadde Rafa gått ut og sagt noe sånt kunne man fått 3 utfall: 1: Lucas blir sur og skuffet og klarer aldri å komme skikkelig tilbake, etv. ikke engang få ut potensialet. Dette avhenger av hvor sterk Lucas Leiva er som person. 2: Lucas forlater klubben pga “manglende tillit og moralsk støtte”. Eller 3: Lucas blir forbanna på Benitez, men bestemmer seg for å gjøre alt han kan for å overbevise Benitez om at han tok feil. Forholdet dem imellom vil derimot aldri bli bra igjen. Så, mener du fortsatt Rafael skal gå ut og si direkte “Lucas er ikke en internasjonal toppspiller, han er ikke god nok” ? Alt i alt; en elendig blogg! Jeg skammer meg over at du får lov til å skrive offentlig!

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Leiva har fått nok sjangsen nå !!!! Skal mitt kjære Liverpool ha nubbesjangs til å henge med i toppen og være med å kjempe om tittler i 2009-2010 sesongen må det forandringer til snarest mulig !!

YNWA.

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Lucas har et enormt potensiale, som jeg føler er like før det kommer ut.
Selg han gjerne till Villa som jeg heier på, for der kommer han til å blomstre, bli en nøkkelspiller og han har jo også bevist at han kan å score for oss:)

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Lucas gjør ditt!
Lucas gjør datt!
Lucas suger!
Få`n bort!
osv

Støtt for f… meg spillerne som er på laget.
Muligens så er han ikke god nok, men han er nå da på vårt lag. Og DA skal han støttes. Igår mot Aston Villa, så var det de store stjernene som sviktet mest. Torres svirret rundt som en jævla sutreunge og hadde ballkontroll som en seksåring, mens Gerrard tar en hårreisende takling når vi skal gire opp og pushe på for en utligning.

De vi burde legge skylden på er de amerikanske eierne som nå har ødelagt vår klubb, og bør selge seg ut fort som f….

Ynwa Lucas

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Helt enig. Leiva må ned på reservelaget eller leies ut, holder ikke mål i det hele tatt. Mascherano/Leiva er forutsigbart, lite kreativt og uten fremdrift. Gerrard ned sentralt er det eneste som fungerer, men vi har faktisk ikke klassespillere nok framover på banen. Benayoun eller Kuyt kan kanskje overta Gerrards plass som hengende spiss… Voronin, N’gog, Babel, holder dessverre heller ikke mål. Trist start på sesongen, men kommer ikke som en overraskelse ette å ha sett kampen mot Lyn. At en første-ellever ikke “spilles i form” 14 dager før seriestart er merkelig. Så for oss som bare ser dette fra siden, dæven så artig det skulle vært å få ledet laget, bare i èn kamp…. ;-)
YNWA

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Er selv fotballtrener, og er enig med Georg Voraa, at en manager aldri skal henge ut spillere. Kommer ikke noe positivt ut av det. Samtidig er det lov, spesielt i en storklubb som LFC, å forlange at spillerne leverer det som forventes på det nivået laget spiller. Og det har ikke gjør på langt nær Lucas. Har helt siden ifjor sett at han ikke duger. Synes ikke han har potensiale engang.
Har støttet Rafael i alle disposisjoner og valg han har hatt/tatt, med to unntak. Behandlingen, eller rettere sagt mistilliten til Keane, og bruken av Lucas. Vil ikke ta opp igjen førstnevnte, men at han gang på gang bruker denne “floppen”, er meg uforståelig!!! Har midtbanespillere på mitt lag(i 5.div.) som kunne gjort det bedre enn ham, eller rettere sagt mindre dårlig:-)

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Uten penger må laget få jobbe seg inn. At Leiva skulle plutselig ta avsvaret (etter to kamper) for det digre hullet Xavi etterlot seg, er det kun idioter som ville trodd.

Og vennligst slutt å prate om fjorårs sesongen. 4 poeng etter United og andre plass, men vi banket de to ganger, det er seks poeng til som vi var bak.

Enkelt å peke fingeren på han som skåret selvmålet igår, men det var ingen spillere i rødt som fortjente ros igår

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Elendig blogg. Blir helt feil og angripe en spiller etter nederlag. Hvor ligger problemet så langt i sesongen? Jeg vil kanskje si det er dødballer. 4 av fem mål har kommet på dødballer. Forsåvidt 6 av 6. Retur fra muren mot “Spurs”.
Dette er ikke Lucas sin første arbeidsoppgave tror jeg.
Og sammenligne Alonso og Lucas er igjen helt feil. Hvis man ser på oppbygningen av det offensive spillet til Liverpool, er det nå Mascherano som er nede og henter ball i Alonso rollen.
Krise etter 3 kamper? De såkalte ekspertene er i gang. Lykke til, for dere pleier og få riktig.

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Er United supporter, så følger ikke Liverpool særlig. Men digget avslutningen på dette innlegget!

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Den sentrale midtbanen er per nå ikke dynamisk og kreativ nok til å åpne hermetisk lukkede forsvar. I noen kamper ja, men ikke i nok kamper. Lucas hadde en og annen kjempekamp i fjor, synes jeg. Men over tid er han ennå uferdig. Derfor bør Gerrard ned i sentral midtbanerolle, sammen med det beste defensive ankeret i England, Mascherano. Mulighetene fremover er fremdeles mange. Kuyt og Torres kan danne par i 442. Kuyt river i stykker mye og kan gi Torres mer rom. Babel har vel fortsatt ikke vært prøvd som bakromsspiss. Som ving fungerer han dårlig. Ballkontrollen er ofte middelmådig, og han er lite distinkt i den rollen han har nå. Kanskje N`Gog kan være makker. Kanskje Benayoun kan fylle Gerrards posisjon i dag, rett bak Torres. Uansett bør Lucas erstattes, merk per nå.

Klassespillerne er i ferd med å spille seg i form, bare vent. Carra, Gerrard og Torres har knapt vært middelmådige de første kampene. Særlig er jeg skuffet over attituden, med sutring og daffing. Litt primadonna-mentalitet. Og det passer dårlig på Merseyside. Jeg hater det.

All ære til sidebackene, særlig Johnson, som jeg synes har vært Liverpools beste i tre kamper på rad. Et stort løft for laget.

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Lucas må ut, han held ikkje god nok standard. Blir retto og slett forbanna når eg ser han i startoppstillinga. Vi bør og kjøpe ein klasse spiss til (burde egentleg beholdt Keane, men…..). Første omgang bør ikkje Liverpool vere bekjent av på heimebane, for daft og for bak tunge( som ein del heimekamparfra i fjor, som kosta oss gullet). På heimebane skal vi pøse på. Når dette er sagt så var Villa heldige…..Forslag til spiss; Wolfsburgs Grafite

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

leiva ut ja:)

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Lucas er ikke god nok for Liverpool. Enkelt og greit. Hvorfor hører jeg du sier? Ville hann ha startet for Chelsea? Nei. Ville han ha startet for Arsenal? Nei. Ville han ha startet for Man U? Nei. Hvorfor i alle dager skal han da starte for oss, når vi som de tre andre navnte lag har tittelambisjoner? Jeg finner hvertfall ikke mye logikk der.

Nå er jeg som mange andre her inne egentlig ikke spesielt glad i å henge ut en spiller og dermed gjøre den personen til en syndebukk. Det var ti ande spillere ute på banen i går, og de eneste som i mine øyne gjør det bra er Johnson og Skrtel. Resten faller rett igjennom. Lucas var også en av de som spiller…hva skal jeg si…usynlig. Han er der, men gjør veldig lite av seg. I går var han veik defensivt. Gir bort farlige frispark. Vannnnnnnvittig mange pasninger bakover og på på tverrs! Kunne vel omtrent telle antal baller fra Lucas i lengderetning på en finger i går. Og det er dette som jeg syntes har vært problemet med han hele tiden. Hans kvaliteter på banen er ikke gode nok.
Så hører jeg folk si at han må få tid og om et par år så er han der. Gi meg trening med Liverpool et par år også, så kommer jeg sikkert til å bli bedre, men nå har jo Lucas faktisk hatt to fulle sesonger i den røde trøya. Det er jo ikke slik at det er en 17 åring somk debuterte i går vi snakker om.
Jeg syntes måten Benitez nesten går i korstog for å beskytte Lucas på blir litt pinlig. Hadde du (Rafael) brukt halvparten av denne energien på å fortelle Xabi Alonso at han var en viktig brikke for oss ville han sannsynligvis aldri ha gått!!

Andre spillere i går som var traurige. Carra, Steven og Fernando. Ikke bra, men her vet du hvertfall at kvaliteten er der, og at varene blir levert. Den følelsen har jeg ikke med Lucas.

Lucas holder et greit PL nivå, men desverre ikke godt nok til å vinne ligaen.

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Det mest synlige “mønsteret” ved L’pools spill de siste kampene er det store gapende hullet som har form som Alonso på midtbanen. Lucas er i sin 3 sesong, og har ikke gjort det spesielt bra. Da ligner det et bomkjøp – Leiva er ikke god nok!
Samtidig har jo ikke Benitez flust med valgmuligheter i troppen. Første-11 er OK hvis Gerrard og Torres virker, med unntak av venstre ving og Alonso-plassen, men benken er relativt svak. Tror de skal slite med å komme på topp 4 hvis City og Tottenham(!) fortsetter det gode spillet.

Bra post!

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

helt enig i det du sier, Lucas har prøvd og prøvd, men han er ikke en toppspiller, og det motsatte av en matchvinner, lager unødvendige, avgjørende frispark.

Hverken han eller mascherano kan kalle seg pasningsgeneral, og vi får bare håpe at mr Aquilani kan tilføre noe. Imens MÅ Benitez kjøre Gerrard ned på midten.

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Lucas Leiva er rett og slett ikke god nok pr.dags dato. Det eneste han gjør er å sende støttepasninger og score selvmål. Mulig han kan bli en bra spiller om 2-3-4 år, men den tiden har ikke lag som Liverpool. Bedre å flytte en Gerrard ned som har litt framdrift og tør og prøve og skape ting.

Samtidig må resten av laget skjærpe seg skikkelig, for den eneste som har vært bra hittil i år er Reina, og tidvis Johnson.

Go reds…!

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Nå bør vel dere som holder med Liverpool egentlig stikke fingeren i jorda snarest. Liverpool tapte meget fortjent mot Spurs, og avslørte meget store deffansive huller mot Villa. To helt fortjente tap og en seier mot bunnlaget Stoke.
Dette er omtrent som forventet slik jeg ser det. I fjor fløt Liverpool på en vanvittig medgangsbølge i starten av sesongen og overpresterte til de grader. I år er middelmådighetene i stallen åpenbare skalper for alle lag, Liverpool er “stor” laget alle kan slå…
Ser en bort fra SG og Torres (som er verdensstjerner) har Liverpool en middelmådig stall uten nevneverdig bredde. En spiss er ikke godt nok for å vinne PL. Ikke en midtbanespiller heller..
Satte faktisk å tenkte at Spurs hadde et bedre lag på papiret en l.pool i seriepremiæren. Der Spurs hadde spillere som Crouch, Pav, Bentley og Jenas på benken hadde Liverpool skrotspillere, og da unngår jeg å nevne navnene på de 2-3 sentrale Spurs spillerne som var skadet..
Bare en ting å si; Liverpool er det mest hypet laget i år og dere som støtter laget bør få andre perspektiver, se hvor godt Chelsea, City, Arsenal og Spurs egentlig spiller og ikke minst hvilke staller de besitter før dere hyler om seriegull.
I år er dere på papiret ikke bedre enn 5-6 plass.

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Ok. Jeg såg kampen i går, riktig nok på en japansk stream kanal og de plagde meg lite og høre på kommentatorene. Det jeg såg av spill fra Liverpool var svært skuffende. Gerrard ble plukket ut, Torres ser mer og mer ut som en hustru som har “gått i døren”. Ingenting ser ut som og fungere for Liverpool, pga den manglede kreativteten som Alonso hadde.

Alonso var mye av nøkkelen til suksess forgje sesong. Takket være den endeløse kreativiteten og passninger som får deg til å være skjokket og samtidig smile fra øre til øre. Alonso var helt perfekt og styre midtbanen som han gjorde er det ikke mange som får til. Når jeg leste at Alonso dealen var sikker, kom det en øye i kroken. vi har mistet fjor årets beste spiller som jeg mener og Lucas Leiva kan ikke fulle ut Alonso sin rolle.

Fatter ikke at Benitez støtter Lucas forsatt så mye. Han er ikke så veldig ung, har så og si ingen kreativitet. Han driter seg egentlig ut i de aller fleste kampene.

Det eneste som kan funke for Liverpool nå med Lucas på banen er enten at Lucas spiller veldig bra, eller at Gerrard trekker mer ned på banen og bruker sin fantastikse kreativitet og passnings evne. Da får vell Kuyt og Riera eller bønna sige inn i midten. GJ tar høyre vingen og Insua tar venstre vingen. Så kan Lucas trekker fremover, og Gerrard ligge rundt 16 meteren når det kommer innlegg og de andre ligger inni boksen. Bakesrt ligger Carra, skrtel og mascherano. Du trenger ikke flere for det pleier sjelden å være mer den en spiss på Anfield.

Dette er er forslag, kanskje litt dumt, men jeg kommer nesten ikke på noe annet.

Håper at Aquilani kan gjøre det bedre en Lucas gjør nå. Jeg krysser fingrene

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Som evig Arsenal-supporter er det alltids en tanke koselig å se at motstanderene sliter med noen interne ting. Vi har vel selv opplevd nok av det samme.
Men, fra bunn av mitt hjerte må jeg jo si. Torres og Gerrard er to fantastisk nydelige spillere som virkelig leverer 110% når de er gående. Personlig mener jeg dåg : Disse to alene funker ikke for alt hva topp 4 gjelder, eller 5 for den saks skyld. Kuyt kliner til og er også en ypperlig kar innimellom. Problemet blir bare : i mine øyne har dere tre klassespillere av rang. Resten er det mer så som så med. I tillegg vil det alltid dukke opp en og annen skade. Skulle dette ramme en av disse tre er nok Pool ute og pløyer en og annen åker allerede.
Som mange har poengtert angående deres Lucas, er jeg helt enig i en ting : Jævla lite kreativitet!
Men jeg er langt på vei uenig i at det er HANS feil. I mine øyne er det snakk om et helt lag som enten er kreativt, eller ikke. Arsenal er vel et prakteksempel på nettopp dette og Wenger er like fullt prakteksempel på hvordan man får det til. Man lager basic arbeidsoppgaver for hver posisjon og terper på de små ting. Når dette sitter kjører man på med kreativiteten, åpner spilleres øyne og lærer dem å se muligheter

Min konklusjon er langt på vei at Benitez er problemet for deres del

Uansett, lykke til med sesongen Pool`s!

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Helt enig! Leiva er ikke god nok, bedre å gi plassen til en annen som kan bidra mer til laget.

Hele laget må ta seg samme og jobbe. Det er for tidlig å avskrive Liverpool fra gullkampen. Men slik de spiller nå fungerer ikke.

Come on Liverpool!

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Flott artikkel. Er 100% enig. Har fulgt Liverpool i tykt og tynt siden 1974, og Lucas er alt for svak for denne klubben. Glem gullet om han skal styre midtbanen!!!
Gerrard må tilbake der han hører hjemme, på midtbanen

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Tottenham har faktisk bedre stall enn Liverpool – bare se på benken til de respektive lagene. I tillegg har de begynt å spille som et lag. Ingen skam å tape her, blir nok ikke alene om det i år. Var faktisk ingen av “de fire store” som vant på WHL i fjor heller.

Kampen mot Villa – kun uflaks. (sett fra en nøytral supporter). Dere hadde noen enorme muligheter i starten av kampen. Villa hadde ingenting – og fikk et heldig mål. alle vet hvordan et mål kan endre karakteren i kamper. Liverpool trøkka bra på etter reduseringen også, inntil Gerrard lager et unødvendig straffeespark. Vil også bemerke effektiviteten til villa, da de hadde cirka 2 sjanser og 3 mål. Tror Villa kommer til å slite med å have innenfor topp 8 i år. Liverpool kommer til å reise seg – men vinne ligaen? Nei, det gjør Chelsea.

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Ser ut som det er enighet om at Lucas bør slite benken framover. Får håpe Benitez oppdagar det tidsnok. Ellers syns eg Benitez finn på mykje merkeleg innemellom. Som det siste sprellet med kjøp av ny stoppar. Måtte vert betre å få inn ein ny spiss! Her blir det tynt om Torres blir skada……..eller må stå over av andre grunnar…..

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Det er snart bare Rafa som ikke ser at Skeiva aldri vil makte å fylle tomrommet etter Alonso. Mannen er jo et vandrende frispark og slår sjelden ei pasning som ikke enhver 15 åring ville klart etter han.
Synd å si det men det er 355 dager til vi igjen kan begynne å håpe på seriegull. Da starter nemlig en ny sesong! For med Leiva (og Voronin og Babel)på banen vil vi aldri klare gullet.

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Lucas vil aldri fylle deler av skotuppene mine engang!! Han er rett og slett for dårlig. Hva har han og Rafa på gang? Noe er det siden han spiller kamp etter kamp uten å markere seg på annet vis enn å pådra seg idiotiske frispark rundt egen seksten meter!

Og en ting til; Få nu for Guds skyld folk på stengene ved cornere i mot!!!!!!!!!!

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Gerrard var dårligere enn Lucas mener nå jeg.

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Ja dessverre har du helt rett. Sa det allerede i fjor. Lucas er ikke god nok for den oppgaven han er gitt på midtbanen. Savnet av Alonso ble akkurat så stort som jeg fryktet. Men KAN Aquilani greie det da? Eller MÅ ‘Pool finne en stjernespiller som kan skli rett inn å gjøre jobben på direkten. PS! Hvorfor har Benitez så stor tro på Lucas? Han viste jo i fjor at han ikke holdt mål.

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Nå er det sånn at Liverpool har ikke like mye penger som de andre toppklubbene. Hadde dette vært ManU, Chelsea, City osv hadde det bare vært å kjøpe en ekstra spiss til 200 mill (minst…).

Jeg for min del har jeg, og har alltid hatt, klokketro på Benitez. Jeg syns i de årene han har vært i Liverpool har han fått utrettet mye mer enn det de fleste andre managere kunne gjort med de ressursene. Problemet ligger derimot i eierne. Den samarbeidsviljen de viser er katastrofal. De greide jo nesten å ødelegge hele samholdet i laget…

Når det gjelder Lucas har jeg troen. Han har blitt kastet ut til ulvene i en vill fart på grunn av Alonso-salget. Og jeg vil tro det er et faktum at Aquilani vil være førstevalget når han er klar.

Ellers vil jeg stille meg litt kritisk til mange som kaller seg Liverpool-supportere. Jeg mener ikke de støtter laget sitt når de vil ha sparket Benitez etter en sesong. Det viser seg at å bygge opp et storlag kan ta mange sesonger (viser til Sir Alex Ferguson). Mange ville ha vekk Dirk Kuyt i to sesonger fordi han var altfor dårlig. Hvem har vært den kanskje viktigste Pool-spilleren ift lagmoral i kamper der vi har ligget under siste to sesonger???

Mad andre ord… Jeg har tro på Lucas, men det er ikke sunt for en så ung spiller å få den børen på skuldrene som han har fått etter salget av Alonso.

Få bort de amerikanske eierne (men vær så snill å ikke ødelegg alt med disse kaksene. Jeg hater at Chelsea og City gjør det bra BARE på grunn av penger. Jeg vil ikke at andre skal se på Liverpool som jeg ser på disse to klubbene!!!).

Så til alle “Pool-fans”. Støtt klubben!!!!!!!!! Det er ennå 35 kamper igjen! Jeg forlanger ikke gull med de ressursene vi har, men herregud for en bonus det hadde vært:-)

YNWA <3

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Nå er det iallefall viktig for oss som er Liverpool supportere å støtte laget. Rafa Benitez har sikkert en startegi.
Minner om at også Man.Utd har samme statistikk så langt.
Les forøvrig; http://liverpool.no/cda/storypg.aspx?id=21081&zone=1
Siterer Ian Rush i dette innlegget; “United vant Premier League selv med fire tap. Det er fordi de spilte uavgjort i fem kamper mindre enn Liverpool i løpet av sesongen. Med tre poeng for seier betyr det at et tap, selv et hjemmetap så meget skuffende som i går, ikke er ødeleggende som det kanskje ellers ville ha vært.” <<< Så det så :-)

You’ll Never Walk Alone

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Beklager! Jeg tok feil. Man.Utd har (dessverre) bare tapt 1 kamp.

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Ååäåå har du vert på anfield og lært at du skal hate lucas du da! La gutten være i fred a. Han har faen meg ikke vert saa daarlig da.

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

ufattelig
det var helt andre enn lucas som var problemet i disse kampene
se kampene på nytt
og prøv igjen
eller rett og slett lær deg fotball

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Synes det blir feil å si at uten alonso er alt tapt, det er klart at å spille uten alonso er som¨å mangle en arm, men det er fullt mulig uten armen også.
Godt poeng at lucas må ned på reservelaget, han gjør mange feil, men han hentet seg kraftig inn igjen i sist sessong der han avsluttet sessongen bra og spilte strålende mot man.u.
men viss lucas går ned på reservelager, hvem skal da opp? jeg er rimelig sikker på at Jay Spearing kommer til å gjøre en verre jobb enn lucas, der er jo aquilani vi venter på…

You’ll Never Walk Alone

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Det er mye som ikke stemmer for LFC for tiden. Altfor mange feilpasninger, til tider helt stillestående, lite kreativitet og for tynn stall. I tillegg til å være nærmest vaksinert mot å score slik som igår så ser ikke dette lyst ut for resten av sesongen. Å selge Alonso tror jeg vil koste oss dyrt i lengden…..jeg håper virkelig at jeg tar feil og at Benitez får kontroll på den røde skuta.

YNWA

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Er det en som må ut er det kuyt. Har ikke bra nok teknik for tippeligaen. Skam at det navnet forbindes med liverpool. Blir rent flau av å se på den kråka

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Bortsett fra frisparket han laget som førte til målet, samt selvmålet, gjorde han ingen dårlig kamp totalt sett. Han holdt ballen i gang, hadde ikke mange feilpasninger før selvmålet. Man så han ble nervøs etter det klønete baklengsmålet, noe som er forståelig med det presset han har på seg.

Det var et par andre karer utpå der, med MYE mer rutine og anerkjent talent som spilte LANGT under pari. Gerrard var ikke til å kjenne igjen i første omgang. Prøvde på et par unødvendige flikker, og var generelt ubrukelig i pasningsspillet. Jeg mener jeg bare så to-tre pasninger fra han som nådde medspiller! Ellers var Kuyt og Benayoun også svært unøyaktige og klønete i pasningsspillet. Det nytter ikke å skylde alt på Lucas, når langt mer erfarne spillere sleiver ballen vekk gang på gang. Lucas vant jo flere dueller, hvis dere ikke fikk med dere det må dere ta en tur til optikern…

Nei, det blir alt for billig og “knee jerk reaction” å komme og si at Lucas ikke klarer å erstatte Alonso, når det helt tydelig er andre spillere som underpresterer. Håper Lucas kan reise seg etter dette og komme sterkere tilbake. Men først må resten av laget skjerpe seg.

Eneste som får godkjent etter Villakampen er Skrtel og Johnson.

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Latterlig blogg om Lucas. Reine heksejakta mot en ung og talentfull unggutt. Lucas er ingen Xabi Alonso. Ein heilt annan spelartype med andre kvalitetar. Eg vil sjølv heller hatt Alonso på bana enn Lucas, men er fryktelig irriterande å sjå alle som slaktar Lucas sine opptredenar… Har faktisk vert blant dei bedre av Liverpool’s spelarar hittil denne sesongen, bak Reina og Johnson etter mi meining. Lucas er 22 år gammal, og har sannsynligvis ei strålande karriere framføre seg. Merkelig at store delar av fotball-Europa kun kritiserar alt Lucas gjer feil, og ignorerar alt det gode han gjer. Satt i dag i lag med ein annan LFC-fan på kamp, han ropte i hytt og pine skjellsord mot Lucas. Og kun Lucas. Ingen andre. Ikkje engang Kyrgiakos som skapte mange sjansar i mot med nøling med ballen i beina. Vi er Liverpool-fans for pokker! Ingen Scums!! Vi støttar laget i tykt, og tynt. Lucas har vert en strålande ambasadør for Liverpool Football Club. Skal vi vise mishag mot spelara på laget vårt, må dei ha gjort seg fortjent til det. F.eks. gjennom filming, spytting, barbesøk natta før kamp, etc. YNWA

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Som Everton supporter så synes jeg Lucas er dårligere enn Osman, og det er helt sykt….

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

helt enig i alle innleggene ovenfor. Lucas er er devensivt svak på tross av sin midtbanerolle samtidig som han ikke eier kreativitet

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Kategorier

Tips oss hvis denne bloggen er upassende

Denne bloggen blir ikke forhåndsredigert av VG Nett. Bloggens eier står ansvarlig for alt innhold.
Ingenting varer evig og nå er vi dessverre ved veis ende. VGB er lagt ned og vil ikke komme tilbake.
VG Blogg var en tjeneste levert av VG Multimedia AS. Henvendelser rettes til: Magne Antonsen
Ansvarlig redaktør/Administrerende direktør: Torry Pedersen
Redaktør digitalt Espen Egil Hansen. Redaktør avis: Helje Solberg. Politisk redaktør Hanne Skartveit
Digital direktør: Jo Christian Oterhals. Sentralbord VG: 22 00 00 00